Visita al Centre Pont de l’Escola Pere Ramón castelltort d’Igualada

No descobrirem res nou si diem que, amb coneixement, les persones som més educades, tolerants i humanes.

Als Centres Pont hem tingut la sort de poder aportar una miqueta de coneixement als nens i nenes de l’escola Pare Ramón Castelltort.

Mitjançant el joc ,es van posar a la pell de les persones amb discapacitat física i van poder descobrir les limitacions, sensacions, dificultats i les altres capacitats que desenvolupen aquestes persones en el seu dia a dia.

Van tenir la sort de poder conèixer a l’Alberto Seoane, esportista paral.límpic de Tennis Taula i becat al CAR de ST.Cugat, qui els hi va demostrar que la discapacitat no és una barrera per a poder arribar a ser un esportista d’elit.

Gràcies a la col.laboració del CAR vam poder assistir a un entrenament de l’equip espanyol de Tennis Taula, on esportistes olímpics i paral.límpics treballen junts. Esport exemple d’integració i inclusió.

Després va ser el torn per als propis nens i nenes que van poder realitzar un entrenament bàsic al Centre Pont, on van fer un tastet dels mateixos exercicis que fan els nostres usuaris, de manera que van poder veure que l’Activitat Física la pot fer tothom i que per tothom es necessària.

Per acabar van poder exposar totes les seves preguntes, consultes i observacions a la Dra. Cuxart, fins fa poc directora del departament de rehabilitació de l’hospital Vall d’Hebrón, i a la directora de la Fundació Lidia Guerrero.

Va ser un plaer rebre’ls al Centre Pont.

Esperem que de tot el que vàreu poder aprendre durant aquest dia, alguna cosa us quedi i us serveixi per ser millors persones adultes  en un futur.

Molta sort!!

Moltes gràcies Jaume Borràs, per aquest regal d’imatges!.VIDEO