Presentació Inici de comercialització Coixí Intel.ligent Nubolo d’ Isidre Esteve

Després de set anys de desenvolupament del coixí intel.ligent d’Isidre Esteve, per fi es posa a la venta la seva versió comercial, que permetrà a les persones afectades per una lesió medular o amb problemes de mobilitat reduïda,estar asseguts durant moltes hores, sense risc de patir úlceres per pressió.

La idea de crear aquest dispositiu va sorgir després del Dakar 2009, quan Isidre Esteve va necessitar un any i mig per recuperar-se de les lesions de la seva pell sorfertes durant la cursa. Al 2011 i durant aquest llarg procès, Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda, va decidir buscar una solució per ajudar al pilot a tornar  a la competició. Així va nèixer la idea del Coixí intel.ligent, que, gràcies a la implicació d’un grup d’empreses i col.laboradors, compta ara amb la seva versió comercial, destinada a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat.

Per tot això, ens fa especial il.lusió convidar-te al llançament del coixí definitiu, denominat Nubolo, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM (Rosselló 515. Barcelona), el proper dia 25 d’Abril a les 10:30, i comptarà amb la presència i intervencions de :

Isidre Esteve (Pilot de Rallys i Creador del Coixí  Intel.ligent)
Miquel Àngel Cos i Morera (Fisoterapeuta i Osteòpata del CAR)
Dra. Ampar Cuxart (MD. PhD. Rehabilitació i Medicina Física)
Lídia Serenó (Directora OKM)

Després de la presentació oficial , es servirà un Cocktail. Isidre, concedirà entrevistes personalitzades als mitjans interessats que ho solicitin.

Es roga confirmació d’assistència a info@mediage.es,o als telèfons 93 125 94 23 o 609 880 755 (Gerar Gil).

  AGENDA
DIA: 25 d’abril del 2018
HORA: 10:30
LLOC: Antiga Fàbrica DAMM
(C/ Rosselló, 515, )

FOT CONV IE COIXI